opc_loader

Menu

Detransformatorspecialist.nl biedt de volgende betaal methoden aan haar klanten:

Met iDEAL kun je veilig en vertrouwd je online aankopen betalen. Je rekent je bestelling af in een vertrouwde internet betaalomgeving, via je eigen bank

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Je betaald eenvoudig en snel met je gekoppelde bankrekening of creditcard.

Betaal je bestelling vooruit via je bank. Je gebruikt simpelweg onze gegevens zoals het IBAN-nummer en maakt het geld over via de bank op de manier die je zelf wenst. Over het algemeen duurt een bankoverschrijving maximaal 2 dagen en is afhankelijk van de bank.

Bancontact (tot 2016 vooral bekend als Bancontact / Mister Cash) is de Belgische marktleider op het gebied van elektronisch betalen en wordt dan ook vooral gebruikt door onze Belgische klanten.

Sofort Banking is in Duitsland de meest populaire manier om veilig en snel online betalingen uit te voeren. Deze betaalfunctie wordt dan ook vooral gebruikt door onze Duitse klanten maar ook door klanten uit Oostenrijk en Zwitserland.

Giropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland en kent zo’n 17 miljoen gebruikers. Bent u een (mede) op de Duitse markt georiënteerde webwinkelier, dan komt GiroPay u dus zeer zeker goed van pas.

Koop een pasysafecard- prepaidcode in je buurt en betaal online met de 16-cijferige pincode. Veilig en betrouwbaar zonder creditcard en zonder bankrekening.

Online met contant geld betalen was nooit zo gemakkelijk.

In3 is de enige gespreide betaalmethode zonder rente of BKR registratie.

Billink accepteert niet alleen particuliere betalingen, maar ook zakelijke betalingen worden door Billink geaccepteerd.

Vanaf €250 heb je met SprayPay de mogelijkheid om aankopen gespreid te laten betalen in 12, 18, 24 of in 36 maanden. SprayPay heeft een vergunning van de AFM (vergunningsnummer: 12045002).

SprayPay wil zeker weten of jouw klant niet met deze aankoop in de financiële problemen komt. Om die reden worden er aan jouw klant een aantal vragen gesteld en wordt bij BKR gecontroleerd of de nieuwe aflossingsverplichting past binnen het financiële plaatje.

Payconiq is de mobiele omnichannel oplossing die betalingen faciliteert. Mobiel betalen via Payconiq is gemakkelijk: je hoeft enkel een QR-code te scannen met een Apple of Android smartphone. De betalingen lopen rechtstreeks via de Payconiq app die reeds is gekoppeld aan jouw bankrekening. Payconiq is eind 2015 ontstaan en is een gezamenlijk initiatief van ING, SNS, Rabobank, RegioBank, ASN, Belfius, KBC en BNP. Sinds de lancering zijn meer dan 50.000 winkels aangesloten bij deze betaalmethode.

Heb je vragen over de betaalmogelijkheden bij Detransformatorspecialist.nl? Neem dan even contact met ons op via info@detransformatorspecialist.nl of via tel. +31 (0)53 2600196 / whatsapp 06-25354860